People

Ons bedrijf stelt het welzijn van de werknemers altijd op de eerste plaats. Dit begint met als basis een vast dienstverband en we hanteren altijd de bouw CAO. Hierdoor geven wij onze werknemers de kans actief deel te nemen aan een duurzame samenleving. Het bedrijf is een Fundeon erkend leerbedrijf en geeft de werknemers volop de mogelijk zich te ontwikkelen binnen hun functie.
 
Als VCA (veiligheid checklist aannemer) gecertificeerd bedrijf staat veiligheid hoog op de prioriteitenlijst. Er hebben de laatste jaren dan ook geen ernstige ongevallen plaats gevonden. Alle middelen worden ingezet om dit zo te houden. Het resultaat: gemotiveerd personeel dat zich al jaren met plezier bij Thomassen inzet.

Planet

Meer dan vijftien jaar geleden zijn wij gaan investeren in minder milieubelastende machines. Duurzame machines die minder schadelijke stoffen en CO2 produceren. Ook doen we veel aan hergebruik van materialen. Zo voeren we oude funderingen niet naar de stort af, maar worden deze na een bewerking met succes weer hergebruikt. Inmiddels zijn er al diverse opdrachtgevers die graag gebruik maken van deze technieken.
 
In 2015 is het ISO 14001 certificaat behaald. Een certificaat dat zich speciaal richt op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied. Inmiddels werken we met de CO2 Prestatieladder (niveau 5). Thomassen doet er alles aan om milieubewust te ondernemen.

Profit

Winst (profit) is een belangrijke pijler om people & planet te waarborgen. Er is in een onderneming geld nodig om te investeren en zodoende de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Wij streven ernaar om de drie P's, people, planet en profit, in een harmonieuze wijze te combineren om zo de toekomst van onze bedrijfsactiviteiten te kunnen garanderen.
 
Thomassen-Akkrum doet er alles aan om milieubewust te ondernemen. Wij werken daarom onder andere met de CO2-prestatieladder. Lees meer

Social Return On Investment

SROI betekent voor ons het inzetten van langdurig werkzoekenden op infra projecten. Een gedeelte van onze opdrachtgevers geeft in het bestek aan, dat een percentage van de aanneemsom van een opdracht besteed wordt aan het inzetten van langdurig werkzoekenden. Vanaf 2015 hebben jaarlijks drie langdurig werkzoekenden via SROI binnen ons bedrijf gewerkt.
 
Als sociaal ondernemer wordt samengewerkt met Pastiel (Franeker) en Toppflex uitzendbureau (Bolsward). Werkzoekenden met een achterstand tot de arbeidsmarkt kunnen bij ons bedrijf werkervaring opdoen als grondwerker.

" Thomassen werkt graag mee aan sociaal ondernemerschap "

Wij werken met onderstaande keurmerken en organisaties:

Wilt u ook duurzaam samenwerken?

We horen het graag