Selecteer een pagina

People

Ons bedrijf stelt het welzijn van de werknemers altijd op de eerste plaats. Dit begint met als basis een vast dienstverband en wij hanteren altijd de bouw CAO. Hierdoor geven wij onze werknemers de kans actief deel te nemen aan een duurzame samenleving. Het bedrijf is een Fundeon erkend leerbedrijf en geeft de werknemers volop de mogelijk zich te ontwikkelen binnen hun functie.
Als VCA (veiligheid checklist aannemer) gecertificeerd bedrijf staat veiligheid hoog op de prioriteitenlijst. Er hebben de laatste jaren dan ook geen ernstige ongevallen plaats gevonden. Alle middelen worden ingezet om dit zo te houden. Het resultaat: gemotiveerd personeel dat zich al jaren met plezier bij Thomassen inzet.

Planet

Meer dan vijftien jaar geleden zijn wij gaan investeren in minder milieubelastende machines. Duurzame machines die minder schadelijke stoffen en CO2 produceren. Ook doen we veel aan hergebruik van materialen. Zo worden oude funderingen na een bewerking met succes weer hergebruikt. Inmiddels zijn er al diverse opdrachtgevers die graag gebruik maken van deze technieken.
Sinds 2020 hebben wij het certificaat CO2 Prestatieladder (niveau 5). Dit geeft onze commitment aan om milieubewust en duurzaam te ondernemen.

Profit

Winst (profit) is een belangrijke pijler om people & planet te waarborgen. Er is in een onderneming geld nodig om te investeren en zodoende de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Wij streven ernaar om de drie P’s, people, planet en profit, in een harmonieuze wijze te combineren om zo de toekomst van onze bedrijfsactiviteiten te kunnen garanderen.