Thomassen laat zich persoonlijk zien…

27 januari 2020

Bij Thomassen staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel en we laten graag meer zien van ons bedrijf. Wie zijn onze medewerkers en waar bestaan onze werkzaamheden uit op een dag? Met enige regelmaat stellen we graag medewerkers van Thomassen aan jullie voor. We beginnen met Willy Tjeerdsma-Jonker. Willy is verantwoordelijk voor de administratie bij Thomassen.

‘s Ochtends start je op: waar begin je als eerste mee? 
Eerst haal ik de post uit de postbus en verwerk ik dat. Meteen daarna open ik mijn e-mail en behandel de meest dringende zaken.
Het is fijn dat ik mijn werk zelf kan indelen, maar in de meeste gevallen begint mijn dag op deze manier.

Wat doe je zowel op een dag? Of wat houdt je bezig op een dag?
Na de post en de e-mail, verwerk ik meestal de inkoopfacturen: ik scan de niet-digitale facturen in, zet alle inkoopfacturen in het systeem en stuur ze door naar alle collega’s die de facturen moeten bekijken en accorderen.
Vervolgens maak ik in opdracht van mijn collega’s verkoopfacturen. Deze worden voor ruim 95% digitaal verstuurd.

De gewerkte uren van mijn collega’s houd ik bij en verwerk deze in een programma. Daarbij verricht ik de loonadministratie voor Thomassen.
Kortom: ik verwerk de kosten en opbrengsten voor de projecten van Thomassen.

Wat vind je zo leuk aan je werk? 
Ik vind het heel leuk om bij Thomassen te werken, omdat we met korte lijnen werken, het bedrijf is niet te groot. Hierdoor zijn collega’s goed bereikbaar en toegankelijk. Een no-nonsens bedrijf! “Net seure mar oanpakke!”, aldus Willy Tjeerdsma-Jonker.

Terug naar overzicht