Thomassen laat zich opnieuw persoonlijk zien...

18 februari 2020

Wie zijn onze medewerkers en waar bestaan onze werkzaamheden uit op een dag? Met enige regelmaat stellen we graag medewerkers van Thomassen aan jullie voor. We geven dit keer het woord aan Nico Ritsma en geeft mede met Jan de Weert, dagelijks leiding aan de medewerkers van Thomassen.

’s Ochtends start je op: waar begin je als eerste mee?
Allereerst kijk in mijn agenda waar mijn dag uit bestaat. De ene keer heb ik een afspraak buiten kantoor met bijvoorbeeld een leverancier of een klant en de andere keer maak ik eerst een offerte op. Daarna neem ik een kijkje in mijn mailbox en beantwoord ik de urgente e-mail, wat samen opgaat met een kopje koffie in de hand. Heerlijk om de ochtend te beginnen met een verse kop koffie!

Wat doe je zowel op een dag? Of wat houdt je bezig op een dag?
Het begeleiden van projecten en het calculeren van nieuwe projecten zijn werkzaamheden waar ik mijn dag grotendeels mee vul. Persoonlijk vind ik het leuk om nieuwe mensen en/of potentiele klanten te leren kennen. Hier krijg ik dan ook het meeste energie van. Verder geef ik mede met Jan de Weert, mijn compagnon, dagelijks leiding aan de medewerkers van Thomassen.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd houd ik me voornamelijk bezig met mijn gezin. Mijn gezin is mij dierbaar. ‘s Weekends heb ik kwaliteitstijd met mijn gezin en doen we samen leuke dingen, zoals winkelen met mijn drie dochters en verschillende bordspelletjes.

Wat vind je zo leuk aan je werk?
Geen dag is hetzelfde bij Thomassen. De dynamiek in het team en de afwisseling van de verschillende werkzaamheden vind ik het leukst aan mijn werk. Meestal komen zaken tegelijk aan de orde. In eerste instantie schep ik dan orde in de zaak en probeer ik vervolgens de voor de hand liggende zaken zo snel mogelijk op te lossen. Uiteraard overleg ik andere complexe zaken eerst met Jan de Weert en kom ik dan met een oplossing. Het is fijn om met het team Thomassen samen te mogen werken. We doen het sàmen.
“Leuk zo’n interview, maar nu wil ik toch eerst mijn tweede kopje koffie ophalen hoor! Haha”, aldus Nico Ritsma.

Terug naar overzicht