Thomassen laat zich ook in coronatijden, persoonlijk zien!

21 april 2020

Waar het even kan werken wij zeker volle vaart vooruit. Anders, zoals ieder ander, maar we worden er creatiever op! Kijk Rutger Oosterveld eens gezellig met zijn zoontje aan de keukentafel werken. Hoe vergaat thuiswerken bij jullie?

’s Ochtends start je op: waar begin je als eerste mee?
Koffie, met een groot uitroepteken! Met mijn koffie in de hand, check ik mijn e-mail en neem ik een kijkje in mijn agenda. Al snel ga ik in overleg met mijn collega’s. In tijden zoals deze op kantoor met anderhalve meter afstand en een telefoontje is snel gepleegd. De digitale ondersteuning was al goed bij Thomassen en dat bewijst het maar weer opnieuw.
“De ICT-afdeling is bij ons tip/top! Haha, doe ik en ben ik zelf”. 😊

Wat houdt je bezig op een werkdag?
Eigenlijk ben ik ‘een man van alles’ en doe ik ook van alles. Vaak hangt het van het moment af, wat ik doe. Zo kan ik me op het ene moment bezig houden met calculeren en op het andere moment met het tekenen in AutoCAD van een ontwerp van bijvoorbeeld rioleringsplannen. Ook schrijf ik verkeersplannen en draag ik zorg voor het functioneren van onze Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu (KAM) managementsysteem. Wij werken onder andere met de CO2-prestatieladder. Maakt dit je nieuwsgierig? Kijk hier: https://thomassen.nl/duurzaamheid.

Wat vind je zo leuk aan je werk?
De afwisseling maakt mijn werk zo erg leuk. Van schrijven en ontwerpen van plannen, een overleg met een auditor over bijvoorbeeld de audit van de CO2-Prestatieladder tot aan het afsluiten van nieuwe telefonie-contracten. En natuurlijk de samenwerking met mijn collega’s! 😊

Terug naar overzicht