Uw partner in de grond-, weg- en waterbouw

Thomassen heeft een uitgebreid en goed onderhouden machinepark in eigen beheer. Er wordt samengewerkt met vaste en betrouwbare partners. Daardoor zijn we zeer flexibel en kan er in drukke periodes of bij spoedklussen snel extern personeel of materieel ingehuurd worden. 

Vanuit onze vestigingen in Akkrum, Leeuwarden en Witmarsum zetten ruim 55 gemotiveerde vakmensen zich in op diverse werklocaties in Noord-Nederland. Het projectbureau en de financiële administratie zijn gevestigd in het hoofdkantoor te Akkrum.

Ruim 60 jaar werkervaring in de grond-, weg- en waterbouw

In hoofdvestiging Akkrum beschikken we over een volledig ingerichte werkplaats. Door een vakkundige monteur wordt dagelijks het onderhoud aan bedrijfswagens, het materieel en alle machines uitgevoerd. Een opslagterrein voor materieel en materialen maakt deze vestiging compleet.

Door onze ruime ervaring in de grond- weg- en waterbouw hebben we een gedegen en vaste klantenkring opgebouwd. Daardoor hebben we in de loop der jaren ruime kennis en expertise op de vele gebieden van civiele techniek ontwikkeld.

Onze bedrijfsactiviteiten