Aanleg schoonwaterriolering en terreinverharding

Bij Van der Wal Transport te Heerenveen hebben we net voor het begin van de zomervakantie een groot project afgerond. Er is een schoonwaterriolering aangelegd en we hebben maar liefst 6.500 m² terreinverharding gerealiseerd.
 
Een mooie match aangezien zowel Thomassen als Van der Wal Transport beide hoge eisen stellen aan het product dat zij haar klanten leveren. Ze waren daarom zeer tevreden over het mooie resultaat. De ruim veertig voertuigen kunnen weer zonder problemen over het terrein rijden.
asfaltverharding vernieuwen

Zuurbestendige asfaltdeklaag aanbrengen

Voor familie Van Dijk hebben wij een groot gedeelte van het erf voor zien van een nieuwe asfaltverharding. De grote uitdaging voor ons waren de verschillende ondergronden. Uit het verleden lagen er namelijk verschillende ondergronden, namelijk granulaat, betonelementen verharding en betonverharding.
 
De opdrachtgever heeft gekozen voor een zuurbestendige asfaltverharding. Om dit zo goed mogelijk te realiseren hebben we in overleg met familie Van Dijk besloten de bestaande betonelementen en betonverharding zoveel mogelijk te verwijderen. 
Nieuwe asfaltdeklaag

Van Gansewinkel Drachten

In opdracht van Gansewinkel te Drachten hebben wij de deklaag voor de sorteerhal vervangen. In overleg met van Gansewinkel is gekozen voor een duurzame oplossing.
 
De nieuw aangebrachte deklaag bestaat voor 40% uit gerecycled asfalt. Dit is natuurlijk enorm duurzaam, maar heeft als bijkomend voordeel dat het ook een budget vriendelijke oplossing is. De kwaliteit van dit asfalt doet niet onder voor een regulier asfaltmengsel.
Thomassen

Voor al uw asfaltwerkzaamheden

Wilt u een duurzaam en solide werkterrein of de deklaag vervangen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op